0 7
Efter to sæsoner med kontinuerlig indsats, anerkendte Arsenal endelig trænerevnen hos cheftræner Mikel Arteta. For nu at besejre Manchester City har Arsenal rekrutteret nye spillere igen denne sommer...
19 Aug Arsenals nye håb for den nye sæson begynder
0 9
Første runde af den nye Premier League er slut, og de stærke hold har vundet deres første kampe. Arsenal besejrede Wolves 2-0, og Kai Havertz og Bukayo Saka scorede begge deres første mål. Det stiltie..
01 Apr Bayer 04 Leverkusen låser stort set Bundesliga-titlen
0 33
FC Bayern München tabte endnu en hjemmekamp, mens Bayer 04 Leverkusen igen vandt kampen i sidste minut. Han scorede to mål i træk og vendte modstanderens sejr i pausetiden. Dette er det andet mirakel,..
22 Mar Mental vækst kan fremme en stabil mentalitet på banen
0 31
Hver fremragende spiller skal igennem forskellige strabadser for at vokse, og mental vækst kan fremme en stabil mentalitet på banen. Det seneste år er der en ung spiller, der har gjort store fremskrid..